AKTUELLA KURSER OCH COACHING

Passion för utveckling, att göra skillnad och samskapa ger meningsfullhet. Ta del av workshops, resor och yoga som är givande för dig och finn din passion!
1. Kraftfull självreflektion och empatiskt självledarskap, 26 och 27 mars i Halland
26 mars erbjuder vi en workshop i kraftfull självreflektion.
Dagen riktar sig till dig som är nyfiken på att lära dig mer om självreflektion och hur du kan uppmärksamma och utveckla reflektionen som kraftfullt verktyg för att förstå dig själv samt känna tillförsikt och frid. Du får nya verktyg för att kunna konkretisera och greppa olika sammanhang.

27 mars erbjuder vi en workshop i empatiskt självledarskap.
Syfte är att öka din förmåga att styra upp din vardag, lägga tid på sådant som du mår bra av och som för dig framåt. Med självledarskap menas att du agerar med medvetenhet, utifrån dina värderingar, dina styrkor och känsla av meningsfullhet.

Kursdagarna kan bokas var för sig. Få rabatterat pris + bonus om du bokar båda dagarna!
Klicka här för mer info och anmälan.
2. Yoga vid havet-helgkurs i Halland
Vi bjuder in till en energigivande och avkopplande helg vid havet i Åsa.
Du får möjligheten att stanna upp och reflektera över hur du vill ta ledarskapet i ditt liv utifrån yoga, meditation, mindfulness, breathwalk, giraffspråket och medicinhjulet för att få en struktur med energi i tillvaron.
Tider: 13-15 maj eller 2-4 september 2022
Kurskostnad: 2.800 Kr inkl. kursbok samt kursmaterial
Tillkommer kost och logi för två nätter; Delat rum 1085kr, Enkelrum 1.485 kr
Ledare: Anne-Christine Smith & Elisabeth Magnusson
Se infoblad!
Intresseanmälan till anne-christine@smithutveckling.se
Vår populära yogaretreat i rofylld miljö, en lisa för kropp och själ, så här ser det ut.3. Yoga och Vandring med kreativa konstellationer på Kreta 19 – 26 maj 2022
Välkommen till den lilla byn LENDAS vid Kretas sydligaste strand. Platsen präglas av en genuin enkelhet. Hit vallfärdade människor under antiken för att söka läkedom i Asklepiostemplet i byn. Du som är intresserad av personlig utveckling finner här en mycket lämplig plats för utforskande reflektion. Vi använder yoga, mindfulness och konstellationer som kreativa utgångspunkter. Konstellationer är ett kärleksfullt, inkännande och erfarenhetsbaserat arbetssätt, utvecklats av filosofen Bert Hellinger – Love of Orders – Kärlekens ordningar.

Varje dag startas med ett mjukt yogapass. Vissa dagar följer en mindfulness vandring i de intagande omgivningarna, vilket ger utrymme för reflektion och avspänning inför eftermiddagens konstellationspass. Efter lunch får du egen tid för vila och bad ect. Klicka här för mer info och anmälan4. Skapa Välmående med kreativa konstellationer den 6 mars i Göteborg
Vi arbetar med konstellationer och mindfulness där vi utgår ifrån KASAM - känslan av sammanhang. Detta är ett salutogent (hälsogivande) perspektiv som ger meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet i det som du vill utforska och utveckla. Läs gärna mer om konstellationer under fliken på startsidan.

Se infoblad
Klicka här för mer info och anmälan.5. Vitaliserande yoga för seniorer
Bli rörligare, starkare, piggare och få bättre balans. Vitaliserade yoga är lugna kontrollerade yogaövningar som utförs i samspel med din andning.

Du får enkla effektiva övningar som stimulerar flödet i kroppen och ger energi.
Tisdagar kl 15 -16.15 med start 11 januari på Soulyoga.


Klicka här för mer info och anmlan.6. Självledarskap
Nu om någonsin är det läge att förankra ditt självledarskap.
-Förankra ditt ledarskap, Se behov och gränser med giraffcoachen. Här ser du min nya bok. Ledarskap börjar med dig själv. Genom att finna och utveckla din inre ledare får du mer energi och blir tydligare i ditt självledarskap såväl privat som i jobbet.
Du får stifta bekantskap med olika kreativa utforskande metoder, modeller och teorier. Samtliga är väl beprövade och kan tillämpas i många olika sammanhang.

Har utformat en läsguide till boken då den fungerar som en uppslags- och inspirationsbok så att du lätt kan hitta det som passar dig.
Se infoblad!

Få ett smakprov från bloggen7. Boken om Giraffspråket är en bästsäljare!
Boken fortsätter leva sitt egna liv, då längtan efter empatisk kommunikation och tydlighet i våra relationer gör sig gällande. Över 25.000 ex är sålda och boken har nu funnits i 20 år.

Senast nytt från en läsare;
Dear Anne-Christine,
I’ve read Rosenberg's book on NVC a few years ago and it is now something I try to incorporate into my life.
But I recently got your book Giraffspråket. I’ve been reading about a paragraph per day (för att lära mig svenska), and I feel in love with how you explain it so easily. I’m amazed at well it resonates with me even though I’m reading in a language which I don’t yet a good command of.
Thank you for writing such a beautiful, easy to understand book.
Kind regards, D.


Vill du ha en workshop i Giraffspråket, så genomför jag det även online så väl som i verkliga livet. Se gärna bloggar samt artiklar från olika områden:
Vill du läsa om vad andra människor har för erfarenheter och tankar om Giraffspråket så kan du kika på denna blogg
Recension Ny teknik
Boktips8. Yoga hemma när du vill och hur ofta du vill med videoklasser!
Videoklasserna innehåller en till fyra inspelade klasser från 15-60 minuter och passar alla.
Du kan göra övningarna själv eller tillsammans på jobbet eller med vänner.
Du får tillgång till klasserna tillsvidare så länge de ligger tillgängliga på Youtube.
Här hittar du våra videoklasser på Soul Yoga samt aktuella yogaklasser på yogacentret.9. Bloggar som lyfter fram – Ledarskap, empatisk kommunikation, hantera konflikter samt hur du kan bli mer medvetet uppmärksam och sätta gränser.
Hoppas du får en givande läsning.
Se pdf-fil för info10. Coaching - Handledning
Vid coaching individuellt eller handledning i grupp utgår jag från ett systemiskt förhållningssätt.
Fokus ligger på samband, relationer och kopplingar mellan alla delar som ingår i det system man vill undersöka.
Systemen kan vara allt från familjer, organisationer, kulturer, vår relation till oss själva och våra mål i livet.
Vi lever i en ständig relation med vår omvärld som både påverkar och påverkas av de system vi ingår i.

När vi ställer upp en systemisk konstellation ser vi på faktiska händelser.
Metoden bygger på att förutsättningslöst iaktta och studera det som gestaltar sig i sceniska uppställningar av problem och frågeställningar.
Syftet är att skapa en extern bild vilket ger insikter om vad som pågår och vad som påverkar oss, något vi många gånger är omedvetna om.
Med hjälp av uppställningar kan vi lösa omedvetna knutar och leva ett mer medvetet liv.

Välkommen att boka tid på 0708-108720
Eller anne-christine@smithutveckling.se
11. Våga ta konflikten! - och vinn självrespekt på kuppen!
Läs gärna pdf-filen från tidningen MÅBRA där du får tips om hur du kan lära dig att ta konflikter och få en verklig kontakt med dina egna behov och önskemål.